Theoriecursus voor de auto

  • 100% slagingskans
  • Theoriecursus + CBR examen dezelfde dag
  • Veel locaties
  • Al ruim 6000 kandidaten geslaagd
  • Professionele begeleiding tijdens de cursus
  • Vervoer van cursus naar CBR

Van € 179,- nu voor slechts € 69,-

excl. € 33 – examenkosten

Autotheorie in één dag

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-
excl. € 33 – examenkosten

Theoriecursus voor de auto

De beste theoriecursus voor de auto volg je bij TheorieBuddy.nl. Wij bereiden je voor op het CBR theorie-examen, zodat je daar in 1x voor slaagt. De cursus auto theorie duurt slechts één dag. We nodigen je ’s morgens uit voor de cursus, zodat je aan het eind van de dag het examen kunt maken en je direct door kunt met de rest van je rij-opleiding.

“TheorieBuddy bereidde me precies goed voor op het theorie-examen. De cursus bestaat uit de belangrijke theorie en handige oefenvragen, waardoor het CBR-examen me een stuk beter afging dan ik vooraf had verwacht. Echte aanrader!”

Aanmelden voor de theoriecursus

De theoriecursus organiseren we op verschillende plaatsen in het land. Reserveer je plaats in bijvoorbeeld ArnhemZwolleDeventer of Maastricht. We zorgen er daarmee voor dat je je gewoon bij jou in de omgeving kunt inschrijven om de autotheorie onder de knie te krijgen, zodat je direct door kunt met de rest van je rijopleiding.

Meld je online aan voor onze theoriecursus of neem contact op voor meer informatie.

Autotheorie voor het CBR examen

Het resultaat? Jij zorgt er met onze theoriecursus voor dat je in 1 dag klaar bent voor het theorie-examen en je daar aan het eind van de dag bij het CBR mee aan de slag kunt. Wij leggen je de belangrijke theorie helder uit, totdat jij het snapt en je klaar bent voor het examen.

Uiteraard behandelen we zowel de wetten en verkeersregels, het verkeersinzicht en de risico’s en ook het onderdeel gevaarherkenning. Je dient in ieder geval 48 van de 65 vragen goed te hebben, verdeeld over minimaal 13 goede antwoorden over gevaarherkenning en 35 goede antwoorden over de combinatie van verkeersinzicht en risico’s met de wetten en verkeersregels.

Auto theorie in 1 dag onder de knie

Met onze theoriecursus heb je de belangrijkste auto theorie in 1 dag onder de knie. We richten ons op alle belangrijke onderdelen. We delen de theorie voor het CBR-examen en leggen die in begrijpelijke taal aan je uit. Op die manier heeft de autotheorie geen geheimen meer voor je.

Vervolgens gaan we aan de slag met de oefenvragen voor het examen. We gebruiken dezelfde opzet voor de meerkeuzevragen, zodat je ook alvast kunt wennen aan de manier waarop het CBR je de vragen zal stellen. Daarnaast vragen we onze kandidaten achteraf altijd om hun feedback, op basis waarvan we de theoriecursus afstemmen en we extra aandacht schenken aan de lastige onderdelen waar ze meer ondersteuning bij wensen.

star star star star star

Halil - 26 04 '18

Ik ben ik één keer geslaagd!! De cursus was goed en duidelijk en ik ging vol vertrouwen mijn examen tegemoet. Géén. één. fout. Bedankt TheorieBuddy!!

Onze meest recente ‘wall-of-famers’!

Ben jij straks ook één van onze toppers op deze wall of fame? Met onze 100% slagingskans is het een fluitje van een cent en kun je vol gas voor je praktijk gaan!

Sergio

Sergio

in Arnhem

Kim

Kim

in Leeuwarden

Stefan

Stefan

in Arnhem

Rowan

Rowan

in Arnhem

Ben jij de volgende met 0 fout?

Meld je aan

Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de cursus?

De les begint rond 7:00 uur. Rond 12:00 uur middag vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk 14:00 uur klaar.

Waar is de cursus?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het CBR Examencentrum. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

TheorieBuddy zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een oefen link. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69,- voor de theoriecursus en €31,50 voor het theorie-examen, dus totaal betaal je €100,50. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mail en kan je kiezen om vooraf via iDeal te betalen.