Wil jij ook snel je rijbewijs?

  • 100% slagingskans
  • Theoriecursus + CBR examen dezelfde dag
  • Veel locaties
  • Al ruim 6000 kandidaten geslaagd
  • Professionele begeleiding tijdens de cursus
  • Vervoer van cursus naar CBR

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-

excl. € 33 – examenkosten

Autotheorie in één dag

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-
excl. € 33 – examenkosten

Wil jij ook slagen in 1 dag voor je auto theorie?

De beste theoriecursus voor Leeuwarden

Zoek jij een theoriecursus in Leeuwarden, waarmee je snel je theorie kunt gaan halen? Neem dan gewoon een kijkje op Theoriebuddy.nl. Je vindt bij ons namelijk een cursus waarmee je binnen een dag onze cursus volgt. Dat niet alleen, want aan het einde van de dag brengen we je naar het CBR waar je meteen je examen doet! We geven je voor dat examen een slagingskans van 100 procent. We vertrouwen hierop aangezien wij een cursus ontwikkelden die je op de hoogte stelt van alles dat je moet weten voor het examen.

Lees meer

De auto theoriecursus voor Leeuwarden

Bij Theoriebuddy werken we hard om een methode te ontwikkelen waar jij relatief eenvoudig je theorie examen mee haalt. We bereiden je zodanig voor op het examen dat je dezelfde dag dit kunt afnemen en slagen. We beginnen hier altijd vroeg in de ochtend mee, zodat we zeker weten dat we alle materie kunnen behandelen die je moet weten. We hebben het hierbij dan over de verkeersregels en wetgeving, verkeersinzicht, omgaan met risico’s en gevaarherkenning. Dit zijn allemaal onderdelen waarvan het heel belangrijk is dat je die kent, en die je gegarandeerd terug gaat zien bij het theorie examen van het CBR dat je later die dag gaat volgen.

Een cursus auto theorie in Leeuwarden volgen

Wil jij onze cursus auto theorie in Leeuwarden volgen? Je kunt er dan zeker van zijn dat je na afloop geheel op de hoogte bent van alles dat je moet weten. We zitten altijd klaar om alle vragen te beantwoorden die je maar kunt hebben over onze auto theoriecursus in Leeuwarden. Of schrijf je gewoon meteen in voor onze cursus auto theorie in Leeuwarden. Je komt dan straks goed beslagen ten ijs als je na afloop van de cursus aan je theorie examen begint.

Onze meest recente ‘wall-of-famers’!

Ben jij straks ook één van onze toppers op deze wall of fame? Met onze 100% slagingskans is het een fluitje van een cent en kun je vol gas voor je praktijk gaan!

Sergio

Sergio

in Arnhem

Kim

Kim

in Leeuwarden

Stefan

Stefan

in Arnhem

Rowan

Rowan

in Arnhem

Ben jij de volgende met 0 fout?

Meld je aan
star star star star star

Halil - 26 04 '18

Ik ben ik één keer geslaagd!! De cursus was goed en duidelijk en ik ging vol vertrouwen mijn examen tegemoet. Géén. één. fout. Bedankt TheorieBuddy!!

Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de cursus?

De les begint rond 7:00 uur. Rond 12:00 uur middag vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk 14:00 uur klaar.

Waar is de cursus?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het CBR Examencentrum. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

TheorieBuddy zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een oefen link. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69,- voor de theoriecursus en €31,50 voor het theorie-examen, dus totaal betaal je €100,50. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mail en kan je kiezen om vooraf via iDeal te betalen.