Theoriecursus in Zwolle

  • 100% slagingskans op vele locaties
  • Theoriecursus + CBR examen dezelfde dag
  • Al ruim 15.000 kandidaten geslaagd
  • Professionele begeleiding tijdens de cursus
  • Vervoer van cursus naar CBR

Van € 179,- nu voor slechts € 69,-

excl. € 33 – examenkosten

Autotheorie in één dag

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-
excl. € 33 – examenkosten

Wil jij ook slagen in 1 dag voor je auto theorie?

De theoriecursus in Zwolle is de ideale keuze om jouw theorie in 1 dag te halen. Je start ’s morgens met de intensieve theorietraining van TheorieBuddy, zodat je aan het eind van de dag het CBR-examen met succes kunt afleggen.

We behandelen alle belangrijke onderdelen van het theorie-examen van het CBR en zorgen ervoor dat er ruim voldoende tijd is voor vragen over de stof. We zorgen er met de onderdelen voor de verkeersregels en verkeerswetten, het verkeersinzicht en de risico’s en de aandacht voor gevaarherkenning voor dat we alle elementen van het CBR theorie-examen voor de auto met je behandelen.

“Dankzij TheorieBuddy kreeg ik een goed beeld van wat ik van het CBR-examen moest verwachten. De duidelijke voorbereiding en structuur was heel prettig, nu snap ik waarom zoveel anderen enthousiast waren over de spoedcursussen die je er kunt volgen. Zeker doen!”

Aanmelden voor de theoriecursus in Zwolle

Je kunt je online meteen aanmelden voor de theoriecursus in Zwolle, waarmee je eenvoudig een plaats reserveert voor de datum die jou goed uitkomt. Wij zorgen ervoor dat je samen met de andere kandidaten voor de ideale voorbereiding kunt zorgen, om aan het eind van de dag het CBR theorie-examen met succes te kunnen maken.

Vragen over het theorie-examen van het CBR, onze theoriecursus of de beschikbare data? Neem contact op, we horen graag van je.

Week 21 20-05-2019 tot 26-05-2019
23/05/2019Zwolle6

Spoedcursus auto theorie voor het CBR

We zorgen er met de spoedcursus auto theorie voor dat jij je theorie-examen bij het CBR gewoon in 1 dag kunt halen. Vergeet dagen en weken voorbereiding met een theorieboek waar je zelf maar moeilijk doorheen komt. In plaats daarvan leggen we je duidelijk uit welke theorie er van belang is en op welke verkeersregels je goed moet letten.

We behandelen de onderdelen op een manier zodat jij het goed begrijpt. We vragen onze kandidaten altijd om feedback op onze theoriecursus in Zwolle, op basis waarvan we het aanbod afstemmen en zorgen voor een zo duidelijk mogelijke uitleg.

Haal je theorie in 1 dag

We zorgen er met de theoriecursus in Zwolle voor dat jij je theorie in 1 dag kunt halen. We organiseren een spoedcursus, waarmee we zorgen voor een intensieve training waarbij alle onderdelen ruim aan bod zullen komen. Er is voldoende tijd voor vragen van jouw kant, waarmee we ervoor zorgen dat je ontspannen naar het CBR kunt gaan.

Met de spoedcursus in Zwolle voor je autotheorie haal je aan het eind van de dag je officiële theorie-examen bij het CBR, zodat je meteen verder kunt met je rijopleiding of je klaar bent om af te gaan rijden.

star star star star star

Halil - 26 04 '18

Ik ben ik één keer geslaagd!! De cursus was goed en duidelijk en ik ging vol vertrouwen mijn examen tegemoet. Géén. één. fout. Bedankt TheorieBuddy!!

Onze meest recente ‘wall-of-famers’!

Ben jij straks ook één van onze toppers op deze wall of fame? Met onze 100% slagingskans is het een fluitje van een cent en kun je vol gas voor je praktijk gaan!

Sergio

Sergio

in Arnhem

Kim

Kim

in Leeuwarden

Stefan

Stefan

in Arnhem

Rowan

Rowan

in Arnhem

Ben jij de volgende met 0 fout?

Meld je aan

Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de cursus?

De les begint rond 7:00 uur. Rond 12:00 uur middag vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk 14:00 uur klaar.

Waar is de cursus?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het CBR Examencentrum. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

TheorieBuddy zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een oefen link. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69,- voor de theoriecursus en €31,50 voor het theorie-examen, dus totaal betaal je €100,50. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mail en kan je kiezen om vooraf via iDeal te betalen.