Theoriecursus in Maastricht

  • 100% slagingskans op vele locaties
  • Theoriecursus + CBR examen dezelfde dag
  • Al ruim 15.000 kandidaten geslaagd
  • Professionele begeleiding tijdens de cursus
  • Vervoer van cursus naar CBR

Van € 179,- nu voor slechts € 69,-

excl. € 33 – examenkosten

Autotheorie in één dag

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-
excl. € 33 – examenkosten

Wil jij ook slagen in 1 dag voor je auto theorie?

Volg onze theoriecursus in Maastricht, zodat je in 1 dag je theorie kunt halen. We bereiden je uitstekend voor op het theorie-examen bij het CBR, zodat je dit na onze intensieve training al aan het eind van de dag kunt maken.

“Dat was een stuk makkelijker dan gedacht. Ideaal die theoriecursus van TheorieBuddy, ik wist in 1 dag alle belangrijke theorie en wist bovendien al hoe het theorie-examen er min of meer uit zou gaan zijn. Fijne lesmethode en heel duidelijke uitleg: super!”

Met de spoedcursus voor de auto-theorie in Maastricht ben je in 1 dag klaar voor het examen. We behandelen alle belangrijke onderdelen, zodat je aan het eind van de dag het examen met succes kunt maken. En wel zo eenvoudig, je kunt je gewoon online aanmelden voor een datum die jou goed uitkomt.

Aanmelden voor de theoriecursus in Maastricht

Je kunt je eenvoudig online aanmelden voor de theoriecursus in Maastricht, je hebt de keuze uit verschillende cursusdata. Je kunt online zelf aangeven wanneer jij de cursus wilt doen en wanneer je dus ook het CBR-examen wilt afleggen. Na de intensieve training maak je die meteen aan het eind van de dag, zodat je verder kunt met je rijopleiding of je het praktijkexamen kunt gaan inplannen.

Vragen over de theoriecursus in Maastricht, het theorie-examen bij het CBR of de werkwijze die we hanteren en waarmee we zorgen voor duidelijke informatie? Neem contact op, dan leggen we het je graag uit.

Er zijn geen cursussen beschikbaar voor deze locatie.

Spoedcursus auto-theorie

Tijdens de spoed theoriecursus in Maastricht behandelen we uiteraard de 3 onderdelen waar het officiële CBR-examen uit bestaat. Het gaat om de combinatie van verkeerswetten en verkeersregels, de combinatie van verkeersinzicht en -risico’s en tenslotte een stukje gevaarherkenning. Je krijgt daar in totaal 65 vragen over, waarvan je er in ieder geval 48 goed moet hebben. Je dient 13 vragen goed te beantwoorden over gevaarherkenning en daarnaast 35 over de andere twee onderdelen samen.

Tijdens de spoedcursus auto theorie in Maastricht behandelen we alle elementen. Bovendien is er tijdens de theoriecursus voldoende tijd om vragen te stellen, zodat we het je goed duidelijk kunnen maken hoe het in elkaar zit. Uiteraard oefenen we met een aantal van de meerkeuzevragen en open vragen, zodat je alvast een goed beeld krijgt van wat je van het theorie-examen bij het CBR kunt verwachten.

In 1 dag je CBR theorie-examen

Met onze theoriecursus in Maastricht vergroot je de kans om je theorie in 1 dag te halen enorm. Wij zorgen ervoor dat je de stof goed onder de knie hebt en dat je met de vragen uit het CBR-examen kunt oefenen. Je weet wat je te wachten staat, zodat je vol vertrouwen naar de examenlocatie kunt gaan om daar na onze theoriecursus het examen af te leggen en daarmee je theorie te halen.

star star star star star

Halil - 26 04 '18

Ik ben ik één keer geslaagd!! De cursus was goed en duidelijk en ik ging vol vertrouwen mijn examen tegemoet. Géén. één. fout. Bedankt TheorieBuddy!!

Onze meest recente ‘wall-of-famers’!

Ben jij straks ook één van onze toppers op deze wall of fame? Met onze 100% slagingskans is het een fluitje van een cent en kun je vol gas voor je praktijk gaan!

Sergio

Sergio

in Arnhem

Kim

Kim

in Leeuwarden

Stefan

Stefan

in Arnhem

Rowan

Rowan

in Arnhem

Ben jij de volgende met 0 fout?

Meld je aan

Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de cursus?

De les begint rond 7:00 uur. Rond 12:00 uur middag vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk 14:00 uur klaar.

Waar is de cursus?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het CBR Examencentrum. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

TheorieBuddy zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een oefen link. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69,- voor de theoriecursus en €31,50 voor het theorie-examen, dus totaal betaal je €100,50. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mail en kan je kiezen om vooraf via iDeal te betalen.