Theoriecursus in Deventer

  • 100% slagingskans op vele locaties
  • Theoriecursus + CBR examen dezelfde dag
  • Al ruim 15.000 kandidaten geslaagd
  • Professionele begeleiding tijdens de cursus
  • Vervoer van cursus naar CBR

Van € 179,- nu voor slechts € 69,-

excl. € 33 – examenkosten

Autotheorie in één dag

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-
excl. € 33 – examenkosten

Wil jij ook slagen in 1 dag voor je auto theorie?

Haal je theorie in 1 dag met onze theoriecursus in Deventer. We zorgen er met de spoedcursus voor dat alle onderdelen aan bod komen, inclusief oefenvragen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het officiële CBR theorie-examen.

De theoriecursus in Deventer begint ’s morgens. We gaan aan de slag met een intensieve training, waarin de belangrijke onderdelen van het examen aan bod komen:

  • Verkeersregels en -wetten
  • Verkeersinzicht en -risico’s
  • Gevaarherkenning

Om te slagen voor het theorie-examen van het CBR dien je 48 van de 65 vragen goed te beantwoorden. Het gaat om minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en 35 vragen over de andere twee onderdelen die je goed moet hebben. We zorgen er met de theoriecursus in Deventer voor dat dit gemakkelijker gaat dan je zou denken.

Aanmelden voor de theoriecursus in Deventer

Je kunt je online aanmelden voor de theoriecursus in Deventer, er zijn verschillende data beschikbaar. Kies de datum die jou het beste uitkomt, dan zorgen wij ervoor dat je op die dag de spoedcursus theorie bij ons kunt komen volgen.

Vragen over onze werkwijze, de inhoud van de spoedcursus of wellicht het theorie-examen bij het CBR dat je aan het eind van de dag zal maken? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Er zijn geen cursussen beschikbaar voor deze locatie.

Spoedcursus voor je auto theorie

Tijdens de spoedcursus behandelen we alle belangrijke onderdelen, terwijl er ondertussen voldoende ruimte is voor vragen van jouw kant. Dat betekent dat je aan het eind van de dag vol zelfvertrouwen het CBR theorie-examen kunt maken.

“Ingeschreven voor de theoriecursus in Deventer en daar zeker geen spijt van. Hoorde er van vrienden over en haalde net als zij in 1x mijn theorie-examen. Absolute aanrader, vooral vanwege de vragen die je kunt stellen over die lastige gevaarherkenning.”

We vragen al onze kandidaten naar feedback op de theoriecursus in Deventer, die we gebruiken om de spoedcursus nog beter af te stemmen op wat jij lastig vindt en waar je graag aan wilt werken. Op die manier zorgen we ervoor dat ook jij je theorie in 1 dag kunt halen.

Haal je CBR theorie in 1 dag

Moet je binnenkort afrijden of wil je gewoon door met je rijopleiding en heb je geen behoefte aan meer vertraging? Met onze spoedcursus theorie in Deventer haal jij je CBR theorie gewoon in 1 dag. Je meldt je online aan voor de theoriecursus, waar je vervolgens een dag lang mee aan de slag gaat. Aan het eind van de dag kun je naar het CBR om daar het theorie-examen te maken, zodat je kunt gaan afrijden of je verder kunt met de rest van je praktijkopleiding.

star star star star star

Halil - 26 04 '18

Ik ben ik één keer geslaagd!! De cursus was goed en duidelijk en ik ging vol vertrouwen mijn examen tegemoet. Géén. één. fout. Bedankt TheorieBuddy!!

Onze meest recente ‘wall-of-famers’!

Ben jij straks ook één van onze toppers op deze wall of fame? Met onze 100% slagingskans is het een fluitje van een cent en kun je vol gas voor je praktijk gaan!

Sergio

Sergio

in Arnhem

Kim

Kim

in Leeuwarden

Stefan

Stefan

in Arnhem

Rowan

Rowan

in Arnhem

Ben jij de volgende met 0 fout?

Meld je aan

Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de cursus?

De les begint rond 7:00 uur. Rond 12:00 uur middag vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk 14:00 uur klaar.

Waar is de cursus?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het CBR Examencentrum. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

TheorieBuddy zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een oefen link. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69,- voor de theoriecursus en €31,50 voor het theorie-examen, dus totaal betaal je €100,50. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mail en kan je kiezen om vooraf via iDeal te betalen.