Theoriecursus in Arnhem

  • 100% slagingskans op vele locaties
  • Theoriecursus + CBR examen dezelfde dag
  • Al ruim 15.000 kandidaten geslaagd
  • Professionele begeleiding tijdens de cursus
  • Vervoer van cursus naar CBR

Van € 179,- nu voor slechts € 69,-

excl. € 33 – examenkosten

Autotheorie in één dag

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-
excl. € 33 – examenkosten

Wil jij ook slagen in 1 dag voor je auto theorie?

Met onze theoriecursus in Arnhem haal jij in 1x je auto theorie bij het CBR. Je komt ’s morgens naar de theorielocatie voor een intensieve cursus auto theorie, om aan het eind van de dag je theorie-examen te halen. We bereiden je voor op alle belangrijke onderdelen van het theorie-examen en gaan net zo lang door tot je het volledig onder de knie hebt.

De auto theoriecursus in Arnhem stemmen we af op het officiële CBR-examen. We gaan met je aan de slag met verkeersinzicht, verkeersrisico’s, wetgeving en de verkeersregels. Bovendien besteden we veel tijd aan gevaarherkenning, zodat je binnen alle onderdelen voldoende vragen goed kunt beantwoorden.

Aanmelden voor de theoriecursus in Arnhem

Je kunt je direct online aanmelden voor de theoriecursus in Arnhem, waarmee jij in 1 dag je auto theorie kunt halen. Wij zorgen er met de spoedcursus voor dat we alle onderwerpen behandelen en jij zoveel mogelijk kans hebt om het officiële theorie-examen voor de auto te halen.

Vragen over het theorie-examen in 1 dag of onze spoedcursus in Arnhem? Neem contact op, we vertellen je graag meer.

Week 16 15-04-2019 tot 21-04-2019
Week 17 22-04-2019 tot 28-04-2019
23/04/2019ArnhemVOL

Spoedcursus autotheorie voor het CBR

Met de spoedcursus autotheorie voor het CBR haal jij je autotheorie in 1 dag. We zorgen er vanuit onze locatie in Arnhem voor dat je een dag lang aan de autotheorie kunt werken, die we je in duidelijke taal uitleggen. We gebruiken voorbeeldvragen op de manier zoals ook het CBR die zal stellen, zowel meerkeuze als open. Je leert daar op de juiste manier naar te kijken en de kans van slagen voor het theorie-examen bij het CBR zo groot mogelijk te maken.

Wil jij je auto theorie in 1 dag halen? Wij zorgen er met de spoedcursus in Arnhem voor dat je de kans daarop eenvoudig kunt vergroten. Je kunt daarna direct door met je rij-opleiding, bijvoorbeeld om nog op tijd af te kunnen rijden voor het praktijkgedeelte.

Leer de theorie in 1 dag

We behandelen in 1 dag alle belangrijke auto theorie, zodat je het theorie-examen bij het CBR kunt maken. Dankzij de spoedcursus komt alles aan bod, zonder dat we daar te snel doorheen hoeven te gaan. We luisteren goed naar onze kandidaten en stemmen daar het programma op af, zodat je met onze theoriecursus in Arnhem een zo groot mogelijke slagingskans hebt voor het CBR-examen.

“Je kunt merken dat TheorieBuddy veel ervaring heeft met theoriecursussen. Ik meldde me aan in Arnhem, kon er snel terecht en had aan het begin van de middag al het idee dat ik er klaar voor was. Door toen nog even door te gaan wist ik het theorie-examen bij het CBR vervolgens gemakkelijk te halen. Had dat nooit verwacht, bedankt!”

star star star star star

Halil - 26 04 '18

Ik ben ik één keer geslaagd!! De cursus was goed en duidelijk en ik ging vol vertrouwen mijn examen tegemoet. Géén. één. fout. Bedankt TheorieBuddy!!

Onze meest recente ‘wall-of-famers’!

Ben jij straks ook één van onze toppers op deze wall of fame? Met onze 100% slagingskans is het een fluitje van een cent en kun je vol gas voor je praktijk gaan!

Sergio

Sergio

in Arnhem

Kim

Kim

in Leeuwarden

Stefan

Stefan

in Arnhem

Rowan

Rowan

in Arnhem

Ben jij de volgende met 0 fout?

Meld je aan

Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de cursus?

De les begint rond 7:00 uur. Rond 12:00 uur middag vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk 14:00 uur klaar.

Waar is de cursus?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het CBR Examencentrum. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

TheorieBuddy zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een oefen link. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69,- voor de theoriecursus en €31,50 voor het theorie-examen, dus totaal betaal je €100,50. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mail en kan je kiezen om vooraf via iDeal te betalen.