Theoriecursus in Enschede

  • 100% slagingskans op vele locaties
  • Theoriecursus + CBR examen dezelfde dag
  • Al ruim 15.000 kandidaten geslaagd
  • Professionele begeleiding tijdens de cursus
  • Vervoer van cursus naar CBR

Van € 179,- nu voor slechts € 69,-

excl. € 33 – examenkosten

Autotheorie in één dag

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-
excl. € 33 – examenkosten

Auto theorie Enschede: theoriecursus in 1 dag | Theoriebuddy

Jouw auto theorie in Enschede halen: theoriecursus in 1 dag. Spoedcursus voor het officiële CBR-examen. 100% slagingskans.

Auto theorie Enschede: theoriecursus in 1 dag

Jouw auto theorie in Enschede halen? Volg onze theoriecursus en haal met spoed in 1 dag het officiële theorie-examen bij het CBR. Dé manier om zo snel mogelijk verder te kunnen met jouw rijopleiding, zonder dat je weken hoeft te studeren en lang moet stressen om het examen te halen.

En bijkomend voordeel? Jij hoeft het examen bij het CBR niet te reserveren, omdat wij dat voor je doen. We combineren onze spoedcursus met het officiële examen, waar we samen naartoe gaan zodra jij alle onderdelen goed in je hoofd hebt zitten.

Autotheorie in 1 dag: met spoed aan de slag

Tijdens de spoedcursus auto theorie behandelen we alle belangrijke onderdelen om jouw theorie te halen. Dat betekent dat we ingaan op:

  • Wetten en regels
  • Verkeersinzicht
  • Risico’s in het verkeer
  • Gevaarherkenning

We houden het heel overzichtelijk en zorgen ervoor dat je alles snapt voordat we doorgaan naar het volgende onderdeel. Op die manier zorgen wij ervoor dat je 100% slagingskans hebt voor het theorie examen bij het CBR.

Je haalt jouw auto theorie in Enschede door minimaal 48 van de 65 vragen goed te beantwoorden. Het is belangrijk dat je minimaal 13 vragen goed hebt over gevaarherkenning, bovenop 35 vragen over de andere belangrijke onderdelen.

We zorgen er tijdens de theoriecursus voor de auto  voor dat we voldoende aandacht besteden aan alle elementen. Het is de basis om jouw autotheorie in 1 dag te halen, zonder dat je in de stress hoeft te zitten over de lastige vragen bij het CBR.

Dag cursus voor het theorie examen bij het CBR

Tijdens de cursus voor jouw auto theorie in Enschede zorgen we ervoor dat je dezelfde meerkeuzevragen krijgt zoals bij het CBR. Je kunt op die manier alvast wennen aan de manier waarop de vragen gesteld worden, zodat je niet meer voor verrassingen komt te staan.

Het is de ideale basis voor jouw theorie examen. Een dag cursus waarbij we om 07:00u beginnen. Dat is vroeg, maar het zorgt ervoor dat we rond 12:00u samen naar het CBR kunnen gaan. Daar heb je vervolgens genoeg tijd om het examen op je gemak te maken. Je bent om 13:00u klaar met het examen, waarna je meteen hoort of je jouw auto theorie in Enschede gehaald hebt.

Er zijn geen cursussen beschikbaar voor deze locatie.

star star star star star

Halil - 26 04 '18

Ik ben ik één keer geslaagd!! De cursus was goed en duidelijk en ik ging vol vertrouwen mijn examen tegemoet. Géén. één. fout. Bedankt TheorieBuddy!!

Onze meest recente ‘wall-of-famers’!

Ben jij straks ook één van onze toppers op deze wall of fame? Met onze 100% slagingskans is het een fluitje van een cent en kun je vol gas voor je praktijk gaan!

Sergio

Sergio

in Arnhem

Kim

Kim

in Leeuwarden

Stefan

Stefan

in Arnhem

Rowan

Rowan

in Arnhem

Ben jij de volgende met 0 fout?

Meld je aan

Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de cursus?

De les begint rond 7:00 uur. Rond 12:00 uur middag vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk 13:00 uur klaar.

Waar is de cursus?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het CBR Examencentrum. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

TheorieBuddy zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een oefen link. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69,- voor de theoriecursus en €31,50 voor het theorie-examen, dus totaal betaal je €100,50. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mail en kan je kiezen om vooraf via iDeal te betalen.