Theoriecursus in DenHaag / Rijswijk

  • 100% slagingskans op vele locaties
  • Theoriecursus + CBR examen dezelfde dag
  • Al ruim 15.000 kandidaten geslaagd
  • Professionele begeleiding tijdens de cursus
  • Vervoer van cursus naar CBR

Van € 179,- nu voor slechts € 69,-

excl. € 33 – examenkosten

Autotheorie in één dag

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-
excl. € 33 – examenkosten

Auto theorie Den Haag en Rijswijk: theoriecursus in 1 dag | Theoriebuddy

Spoedcursus auto theorie in Den Haag en Rijswijk. 100% slagingskans. Haal in 1 dag het officiële theorie-examen bij het CBR.

Auto theorie Den Haag en Rijswijk: theoriecursus in 1 dag

Jouw auto theorie in Den Haag of Rijswijk in 1 dag halen? Met onze theoriecursus ben jij in 1 dag klaar voor het officiële CBR theorie examen. Met een goede voorbereiding, handige tips en uitgebreide aandacht voor de belangrijke stof ben jij klaar om je theorie te halen.

We behandelen de wetten en verkeersregels, het verkeersinzicht en natuurlijk de risico’s en het onderdeel gevaarherkenning. Op die manier komt alles aan bod, zodat jij minimaal 48 van de 65 vragen goed zal hebben. Je moet minimaal 13 goede antwoorden geven voor gevaarherkenning, naast 35 goede antwoorden over verkeersinzicht en de risico’s met wetten en verkeersregels.

Spoedcursus: in 1 dag klaar voor het examen

Je begint ’s morgens vroeg met onze spoedcursus in Den Haag en Rijswijk, zodat je in 1 dag klaar bent om het theorie examen bij het CBR te doen. Je krijgt de auto theorie goed onder de knie in een dag cursus, omdat we in duidelijke taal aan je uitleggen waar je op dient te letten. Geen lastige situaties of vragen die je eerst moet ontcijferen, maar handige tips om altijd de juiste keuze te maken.

“Met deze theoriecursus  heb je 100% slagingskans, omdat de stof op een heel duidelijke en makkelijke manier aan je wordt uitgelegd.”

Wij weten welke onderdelen belangrijk zijn tijdens het theorie examen bij het CBR. We gebruiken dezelfde opzet voor de meerkeuzevragen, zodat je ook daar alvast kunt wennen. Bovendien vragen we onze kandidaten altijd om feedback als ze hun auto theorie in Den Haag of Rijswijk gehaald hebben. Die feedback gebruiken wij om het programma nog verder te verbeteren. Jij kunt daardoor rekenen op de beste spoedcursus om je theorie te halen. Met handige tips om het goede antwoord te geven, zodat je daarna meteen verder kunt met de rest van je rijopleiding.

Aanmelden voor de theoriecursus in Den Haag / Rijswijk

Theorie examen bij het CBR: grote kans van slagen

Jouw autotheorie in 1 dag halen in Rijswijk of Den Haag? We beginnen ’s morgens om 07:00u, zodat we goed de tijd hebben om alle belangrijke stof door te nemen. Rond 12:00u vertrekken we naar het CBR, zodat je daar het officiële theorie-examen kunt afleggen. Met het examen ben je om uiterlijk 13:00u klaar, waarna je meteen hoort of jij geslaagd bent.

Wil jij zo snel mogelijk je auto theorie halen en ben je daarvoor op zoek naar een spoedcursus om alles goed onder de knie te krijgen? Wij maken het je graag makkelijk, dus je kunt je daarvoor gewoon online aanmelden . En heb je nog vragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag hoe ook jij snel je auto theorie kunt halen.

Er zijn geen cursussen beschikbaar voor deze locatie.

star star star star star

Halil - 26 04 '18

Ik ben ik één keer geslaagd!! De cursus was goed en duidelijk en ik ging vol vertrouwen mijn examen tegemoet. Géén. één. fout. Bedankt TheorieBuddy!!

Onze meest recente ‘wall-of-famers’!

Ben jij straks ook één van onze toppers op deze wall of fame? Met onze 100% slagingskans is het een fluitje van een cent en kun je vol gas voor je praktijk gaan!

Sergio

Sergio

in Arnhem

Kim

Kim

in Leeuwarden

Stefan

Stefan

in Arnhem

Rowan

Rowan

in Arnhem

Ben jij de volgende met 0 fout?

Meld je aan

Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de cursus?

De les begint rond 7:00 uur. Rond 12:00 uur middag vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk 13:00 uur klaar.

Waar is de cursus?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het CBR Examencentrum. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

TheorieBuddy zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een oefen link. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69,- voor de theoriecursus en €31,50 voor het theorie-examen, dus totaal betaal je €100,50. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mail en kan je kiezen om vooraf via iDeal te betalen.