Wil jij ook snel je rijbewijs?

  • 100% slagingskans op vele locaties
  • Theoriecursus + CBR examen dezelfde dag
  • Al ruim 15.000 kandidaten geslaagd
  • Professionele begeleiding tijdens de cursus
  • Vervoer van cursus naar CBR

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-

excl. € 33 – examenkosten

Autotheorie in één dag

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-
excl. € 33 – examenkosten

Wil jij ook slagen in 1 dag voor je auto theorie?

Je auto theorie in Groningen halen?

Het halen van je auto theorie hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Sterker nog, het is met de methode van Theoriebuddy.nl zelfs mogelijk om dit binnen een enkele dag te leren. Daarbij is het zo dat je aan het einde van de cursusdag gelijk examen doet. Zo weet je zeker dat alles wat je bij onze cursus hebt geleerd ook goed in je hoofd blijft zitten. Wij zorgen dat die auto theorie in Groningen zonder problemen zal verlopen. Je vindt op onze website een agenda met daarin onder andere de cursusdagen voor onze theoriecursus in Groningen.

Lees meer

Theorie voor auto in Groningen

Als jij je autotheorie in Groningen wil halen, dan hoef je niet bang te zijn dat je hiervoor lang met je neus in de boeken hoeft te zitten. Je kunt die boeken zelfs gewoon in de winkel laten liggen, want je hebt geen voorbereiding nodig voordat je met onze cursus aan de slag kunt gaan. In die enkele dag dat onze auto theorie in Groningen cursus duurt leren we je alles wat je moet weten om met succes je theorie examen af te kunnen leggen. Na afloop van onze cursus brengen wij je naar het CBR waar je dan gelijk je examen doet. Na afloop brengen we jou en je theorie papiertje weer terug!

Meer weten over autotheorie in Groningen?

Als jij meer wil weten over Theoriebuddy en de cursussen die wij in Groningen geven, dan hoef je hiervoor alleen maar even contact met ons op te nemen. We vertellen je alles wat je maar wil weten, waarbij je er op kunt rekenen dat je ook direct in kunt schrijven als ons verhaal je aanspreekt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in te schrijven voor onze website. Hadden we je al verteld dat je met onze cursus een slagingskans van 100 procent hebt?

Onze meest recente ‘wall-of-famers’!

Ben jij straks ook één van onze toppers op deze wall of fame? Met onze 100% slagingskans is het een fluitje van een cent en kun je vol gas voor je praktijk gaan!

Sergio

Sergio

in Arnhem

Kim

Kim

in Leeuwarden

Stefan

Stefan

in Arnhem

Rowan

Rowan

in Arnhem

Ben jij de volgende met 0 fout?

Meld je aan
star star star star star

Halil - 26 04 '18

Ik ben ik één keer geslaagd!! De cursus was goed en duidelijk en ik ging vol vertrouwen mijn examen tegemoet. Géén. één. fout. Bedankt TheorieBuddy!!

Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de cursus?

De les begint rond 7:00 uur. Rond 12:00 uur middag vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk 14:00 uur klaar.

Waar is de cursus?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het CBR Examencentrum. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

TheorieBuddy zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een oefen link. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69,- voor de theoriecursus en €31,50 voor het theorie-examen, dus totaal betaal je €100,50. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mail en kan je kiezen om vooraf via iDeal te betalen.