Wil jij ook snel je rijbewijs?

  • 100% slagingskans op vele locaties
  • Theoriecursus + CBR examen dezelfde dag
  • Al ruim 15.000 kandidaten geslaagd
  • Professionele begeleiding tijdens de cursus
  • Vervoer van cursus naar CBR

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-

excl. € 33 – examenkosten

Autotheorie in één dag

Van € 149,- nu voor slechts € 69,-
excl. € 33 – examenkosten

Wil jij ook slagen in 1 dag voor je auto theorie?

In 1 dag je auto theorie in Arnhem

Wil jij zonder problemen en gedoe je auto theorie in Arnhem halen? Neem dan vandaag nog een kijkje op Theoriebuddy.nl. Op onze website vind je namelijk alles wat je moet weten over onze cursus, waarmee je in 1 dag je theorie kunt halen. Je begint vroeg in de ochtend met onze cursus, waarin we uitgebreid alles behandelen wat je bij je theorie examen maar tegen kunt komen. Je krijgt bij ons proefvragen en zo word je helemaal perfect voorbereid op het examen. Na afloop van de cursus vervoeren wij je naar de plek waar het theorie examen gehouden wordt, waarna je dit gelijk kunt gaan doen. Zo haal jij in 1 dag je theorie voor auto in Arnhem!

Lees meer

De beste cursus autotheorie in Arnhem

Bij Theoriebuddy hebben we een perfecte manier ontwikkeld om jou te helpen de auto theorie in Arnhem onder de knie te krijgen. Geen saaie boeken of online cursussen, maar een echte cursus waarbij je razendsnel de fijne kneepjes leert van de auto theorie. Je hebt bij ons een 100 % slagingskans, aangezien we alle belangrijke onderdelen van het examen uitgebreid met je doornemen. Als je dan je theorie hebt gehaald, kun je hierna meteen aan de slag met het halen van je praktijk!

Theorie voor auto in Arnhem met Theoriebuddy

Je autotheorie in Arnhem haal je het snelst en eenvoudigst met Theoriebuddy. Neem gewoon even een kijkje op onze website om hier te zien hoe wij met jou aan de slag gaan. Je krijgt bij ons les over verkeersregels en wetgeving, verkeersinzicht en risico’s en gevaarherkenning. Je kunt bij ons gewoon in Arnhem aan de slag met je cursus, waarna je ook direct in Arnhem bij het CBR je examen kunt doen. Meer weten hierover? Neem dan vandaag nog contact met ons op, of schrijf je gewoon meteen in om ook razendsnel je theorie te kunnen halen.

Onze meest recente ‘wall-of-famers’!

Ben jij straks ook één van onze toppers op deze wall of fame? Met onze 100% slagingskans is het een fluitje van een cent en kun je vol gas voor je praktijk gaan!

Sergio

Sergio

in Arnhem

Kim

Kim

in Leeuwarden

Stefan

Stefan

in Arnhem

Rowan

Rowan

in Arnhem

Ben jij de volgende met 0 fout?

Meld je aan
star star star star star

Halil - 26 04 '18

Ik ben ik één keer geslaagd!! De cursus was goed en duidelijk en ik ging vol vertrouwen mijn examen tegemoet. Géén. één. fout. Bedankt TheorieBuddy!!

Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de cursus?

De les begint rond 7:00 uur. Rond 12:00 uur middag vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk 14:00 uur klaar.

Waar is de cursus?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het CBR Examencentrum. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

TheorieBuddy zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houd je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag met een geldig legitimatiebewijs.

Is het nodig om vooraf te leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een oefen link. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69,- voor de theoriecursus en €31,50 voor het theorie-examen, dus totaal betaal je €100,50. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mail en kan je kiezen om vooraf via iDeal te betalen.